Nieuwsbrief 58

Nieuwsbrief nr. 58
Juli 2020 

Terugblik op:
Beweeg- en beleefmarkt
Ging niet door. Wel werd in het kader van de beweeg- en beleefmarkt een boekje namens alle deelnemende sportverenigingen gemaakt.
Rode Kruiswandeling
Ging als gevolg van het coronavirus niet door.
Introductieles
Ook in april 2020 konden we de introductieles niet door laten gaan.

Komende activiteiten
Introductieles, 5 september 2020 9.30 uur.
Basiscursus, eerste les 8 september 19.00 uur.
Jaarvergadering, Let op, gewijzigde datum 7 september 2020, nadere gegevens volgen nog.
Verenigingswandeling, vermoedelijk 24 oktober 2020. Nadere gegevens volgen nog.
B
egeleidersbijeenkomst is gepland op 7 november, uitnodigingen volgen nog.
Avondwandeling laten we deze keer achterwege. Het bestuur vindt het niet veilig in het donker met grotere afstanden van elkaar door de bossen te moeten lopen.

Adresgegevens
We ontdekken steeds meer dat wijzigingen van adres en mailadressen niet worden doorgegeven. Graag wijzigingen wel doorgeven zodat we jullie ook kunnen bereiken om nieuws enz. te laten weten.

Natuurwandeling.
Helaas kon de geplande wandeling niet op een veilige manier gehouden worden. In overleg met Frans en het bestuur is besloten de wandeling op te schuiven naar het voorjaar van 2021. We bekijken dan opnieuw hoe de situatie is.

3Landen3Daagse en 2021
3landen3daagse 2020 kon ook niet doorgaan. Wel zijn een nieuwe data bekend met als startplaats Vaals. 28, 29 en 30 mei 2021. Meer informatie en aanmelden kan via: http://www.renespierts.nl/index.php?PHPSESSID=2cgi1qn6kk1amcj48jtrvm37v7&x903=1840

Website
Onze website wordt momenteel beheerd door onze voorzitter Jeanet Graaskamp. Zij zorgt ook dat alle actuele berichten worden vermeld.

Facebook
Er is ook een Facebookpagina in de lucht waarop we ook nieuwtjes en berichten aankondigen. Neem er eens een kijkje! www.facebook.com/NWVWinterswijk 

Advertenties
Een speciale aanbieding van Achterhoek Nieuws maakt dat wij voor de activiteiten van 5 en 8 september advertenties gaan plaatsen in een speciale bijlage “Workshops” van de uitgave in de week van 2 september.

Vakantie
Nu we de zomer niet zo kunnen beleven als we gewend waren zoeken we naar andere manieren van leven. Geniet vooral van de mooie omgeving waarin wij wonen! Allemaal een goede zomer gewenst, probeer gezond te blijven dan hopen we elkaar, voor zover jullie op pad gaan, weer gezond terug te zien.

Privacywetgeving
Zoals jullie allemaal weten is er een wet van kracht geworden over privacy. Ook wij hebben een officieel stuk gemaakt en dat op onze website geplaatst. Als jullie daarvan een afdruk willen hebben laat het dan even weten. Voor hier neemt het teveel ruimte in.

Tijden en groepen
Wilt u eens met een andere groep lopen, neem dan even contact op of dit mogelijk is. Immers niet elk tempo is voor iedereen geschikt.Bovendien wordt er soms vanuit een andere locatie gelopen.

 

Algemeen

Wekelijks Tijd vertrek Tijdsduur contact opnemen via mail: contactpersoon
woensdag 09.30 uur 1½ uur woensdagmorgen@nwvw.nl Jeanet Graaskamp
vrijdag 09.30 uur 1½ uur vrijdagmorgen@nwvw.nl Harrie Harbers
zaterdag Hoo of te Boo 09.30 uur 1½ tot 2 uur Zaterdag-ineke@nwvw.nl Ineke Bulsink
zaterdag Wandelende takken 09.30 uur 1½ tot 2 uur Zaterdag-albert@nwvw.nl Siny Horstink
Zaterdag

Hènig an

09.30 uur 1½ uur Zaterdag-ineke@nwvw.nl Ineke Bulsink

 

Bestuur Nordic Walking Vereniging Winterswijk
Jeanet Graaskamp 0543-514469 voorzitter
Marina Zaalmink 06-24555071 penningmeester
Marietje Oltvoort 0575-553979 secretaresse

 

Reacties zijn gesloten.