Introductieles

Introductieles

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u het een keer proberen om te gaan lopen met deze poles; dat kan! De vereniging geeft dit voorjaar weer een introductieles. In deze les krijgt men de basistechniek uitgelegd en kan men zelf ondervinden wat het met het lichaam en geest doet. In het begin is het nog wat onwennig en vreemd, maar men wil dan ook al meteen teveel kunnen. Door zelf nu met de poles bezig te zijn, ontdekt men snel hoe leuk het lopen met de poles is. Aanmelden voor deze introductieles, via het secretariaat. De les duurt zo’n 75 minuten en de kosten voor deze introductieles zijn € 10,00 en hierin zit de huur van de poles en 1 consumptie. Wij wensen u alvast veel plezier toe, want dat zult u ongetwijfeld hebben!

Basiscursus

Tijdens de basiscursus – die bestaat uit 5 lessen van 75 minuten – wordt er gewerkt aan de juiste houding en techniek. Er zal eerst gelet worden op de loophouding van de cursisten. Door de jaren heen kan men een verkeerde houding hebben aangenomen (veel met de handen in de jas lopen) of de voet niet goed neerzetten en/of afwikkelen. Kortom, er wordt veel gedaan om te beginnen met een ontspannen juiste houding. Door regelmatig en veel te oefenen met de poles gaat men rechtop lopen.

De eerstvolgende basiscursus zal dit voorjaar plaats vinden. De kosten voor deze 5 lessen zijn € 40,00 en hierin zit dan de huur van de poles. Er wordt lesgegeven door goed opgeleide instructeurs die tevens in het bezit zijn van een geldig reanimatie en EHBO diploma. Alleen bij voldoende deelname gaat een basiscursus door.

Aanbieding

Mocht u tijdens de voorjaars basiscursus besluiten om ook lid te worden van de vereniging dan kan men gratis meelopen tot september. Na de herfst cursus kan men tot januari gratis meewandelen.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u een mailtje sturen naar: secretaris@nwvw.nl