Nieuwsbrief 43

NORDIC WALKING VERENIGING
WINTERSWIJK
Secretariaat : mevr. Marietje Oltvoort
Berkenlaan 139  7204 EE Zutphen

e-mail: secretaris@nwvw.nl
website :  www.nwvw.nl

Nieuwsbrief nr. 43

Maart 2016

Terugblik op:

Nieuwjaarswandeling
Op zaterdag 9 januari liepen 39 mensen mee in de nieuwjaarswandeling. Onderweg werden we opgewacht door Ineke en Jeanet met lekkers. Het lekkers was weer goed verzorgd door Ineke en Henk (met een klein beetje ondersteuning van Marietje): oliebollen, nieuwjaarsrolletjes, glüwein en gekruide appelsap.
Uiteindelijk zaten we met 41 mensen gezellig aan tafel van de koffie, erwtensoep en roggebrood te genieten. Wat een mooie opkomst!

Introductieles / basiscursus
Het is voorjaar en we gaan opnieuw een introductieles organiseren. Die staat gepland voor 16 april 2016. De kosten hiervoor bedragen € 10,00 per persoon inclusief koffie/thee en het gebruik van poles.
Mensen die mee willen doen dienen zich aan te melden via secretaris@nwvw.nl. Zodra de aanmeldingen binnen zijn krijgen zij persoonlijk de juiste tijd en plaats te horen. Aansluitend aan de introductieles kan men ook verder gaan en een basiscursus volgen. Dit kan na afloop van de introductieles worden besproken. De kosten voor deze cursus, bestaande uit 5 lessen, bedragen € 40,00 per persoon inclusief het gebruik van de poles. Consumpties komen dan voor eigen rekening.

Zeg het voort, zeg het voor!

 Rode kruiswandeling 2016
Zoals als eerder gemeld wordt de Rode Kruis Wandeling gehouden op 2 april a.s. We willen als vereniging starten om 9.30 uur ( 7 en 12 km), we verzamelen ons bij Partycentrum Nijenhuis, Houtladingstraat 6 in Winterswijk. De inschrijfkosten worden door onze vereniging betaald, om dat te kunnen dienen jullie je aan te melden bij de secretaris, secretaris@nwvw.nl. Koffie/thee, iets te eten voor onderweg dienen jullie zelf mee te nemen. Aanmeldingen dienen uiterlijk 26 maart binnen te zijn!

Op deze dag wordt er vanuit het Rommelgebergte niet gelopen!

 Beschikbaarheid Rommelpot
In het weekend van 16 en 17 april a.s. worden er in het Rommelgebergte menwedstrijden gehouden. Dat betekent dat wij de Rommelpot niet als start- en eindplaats kunnen gebruiken. Jullie worden, per groep, nog nader geïnformeerd waar dan wel gestart gaat worden.

 2-daagse cursus instructie.
Er hebben zich inmiddels zo veel mensen aangemeld dat het loont om de instructiecursus door te laten gaan. Zeker is dat wordt deze na de zomerperiode gehouden gaat worden. Bijzonderheden ontvangen alle mensen die zich hebben aangemeld. Fantastisch dat zovelen hieraan mee willen doen!

 Jaarvergadering 2016
De volgende jaarvergadering wordt gehouden 14 september 2016. Dat duurt nog een hele poos, maar het is wellicht verstandig deze datum alvast te noteren.

Tijden en groepen

Wilt u eens met een andere groep lopen, neem dan even contact op of dit mogelijk is. Immers niet elk tempo is voor iedereen geschikt.

Bovendien wordt er soms vanuit een andere locatie gelopen.

Algemeen

De mail die u stuurt wordt via de nwvw automatisch doorgestuurd naar de contactpersoon van de betreffende loopgroep.

 

Wekelijks Tijd vertrek Gem. snelheid Tijdsduur contact opnemen via mail:

 

woensdag 09.30 uur Tot 5,5 km. per uur 1½ uur woensdagmorgen@nwvw.nl

contactpersoon:  Winnie Laemen

vrijdag 09.30 uur Tot 6 km. Per uur 1½ uur vrijdagmorgen@nwvw.nl

contactpersoon: Harrie Harbers

Zaterdag Hoo of te Boo 09.30 uur Tot 5 km. per uur 1½ tot 2 uur zaterdag-ben@nwvw.nl

contactpersoon: Henk Beltman

zaterdag Albert 09.30 uur Tot 6 km. per uur 1½ tot 2 uur zaterdag-albert@nwvw.nl

contactpersoon: Siny Horstink

NWVW bestuur: Jeanet Graaskamp 0543-514469  voorzitter
Winnie Laemen 0543-515896  penningmeester
Marietje Oltvoort 0575-553979  secretaresse

Reacties zijn gesloten.