Nieuwsbrief 42

 NORDIC WALKING VERENIGING
WINTERSWIJK

Secretariaat : mevr. Marietje Oltvoort
Berkenlaan 139
7204 EE Zutphen
e-mail: secretaris@nwvw.nl
website :  www.nwvw.nl

Nieuwsbrief nr. 42

November 2015.

 Terugblik op:
Clinic bij de Slangenburg
Op 17 oktober liepen we met 31 mensen (inclusief Sabina en Otto Ritsema-Brammer rond de Slangenburg bij Doetinchem.Albert had voor een mooie route gezorgd. Ook voor de mensen die de langere route niet vol konden houden had hij afkorting aangewezen.
We genoten van prachtige paddenstoelen en mooie herfstkleuren.
Na afloop, terug bij de Slangenburg wachtten koffie en broodjes op ons. Heerlijk!

Introductie les
Door moeizame communicatie ging de introductie les helaas niet door. We proberen in het voorjaar opnieuw een les te organiseren.

Bijeenkomst leiding / begeleiding
Op 21 november kwamen de begeleiders bij elkaar voor een overleg. Het was een prettige bijeenkomst waarin veel ervaringen werden gewisseld en gesproken over de diverse mogelijkheden die er zijn om groepen te begeleiden. Ook het komende jubileum in september 2016 kwam aan de orde. Het leverde mooie aandachtspunten op.

 Lopen tijdens de feestdagen
Daar de kerstdagen op vrijdag en zaterdag vallen en nieuwjaarsdag op een vrijdag wordt er op die data geen gezamenlijke wandeling gehouden.Dat betekent: 25 en 26 december 2015 en 1 januari 2016 komen wij niet in verenigingsverband bij elkaar.
Op zaterdag 2 januari 2016 hopen we wel met een groep te lopen.

Nieuwjaarswandeling
De nieuwjaarswandeling staat gepland voor 9 januari 2016. We starten om 9.30 uur bij De Rommelpot. Introducés zijn ook van harte welkom. Voor hen zijn er kosten aan verbonden. € 7,50 per persoon.
Aanmelden in verband met de catering uiterlijk 2 januari 2016 bij de secretaris.

Rode Kruiswandeling
De Rode kruiswandeling is op 2 april 2016. Er worden afstanden gelopen van 7, 12, 17, 22 en 30 km. Met onze vereniging denken we mee te lopen met de 7- of 12 km tochten.
Verdere gegevens zijn op dit moment nog niet bekend, jullie worden zodra die wel bekend zijn op de hoogte gebracht.

Jubileum september 2016
In september 2016 bestaat onze vereniging 10 jaar. We willen dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Als jullie ideeën hebben over de manier waarop we hieraan aandacht kunnen besteden willen we dat graag van jullie horen. Op die manier kunnen we rekening houden met inbreng van onze leden.

Website
Kijk ook eens op de website van onze vereniging. Activiteiten en nieuwtjes worden daar ook vermeld. Een mooie manier om reclame te maken voor onze vereniging is om vrienden en kennissen ook een te laten kijken wat er te zien is.

Tijden en groepen
Wilt u eens met een andere groep lopen, neem dan even contact op of dit mogelijk is. Immers niet elk tempo is voor iedereen geschikt.
Bovendien wordt er soms vanuit een andere locatie gelopen.

 

NWVW bestuur: Jeanet Graaskamp 0543-514469  voorzitter
Winnie Laemen 0543-515896  penningmeester
Marietje Oltvoort 0575-553979  secretaresse

Reacties zijn gesloten.