Nieuwsbrief 39

Secretariaat :  Ineke Bulsink
Kamerlingh Onnesstr. 8, 7271 AZ Borculo
e-mail: secretaris@nwvw.nl
website :  www.nwvw.nl

Nieuwsbrief nr. 39

Februari 2015.

Terugblik op de nieuwjaarswandeling van zaterdag 3 januari 2015.

Albert had met Harrie een prachtige route uitgezet aan de rand van het Woold. Vooral Alberts groep moest survivallen, het was overal best nat. Een prachtige route, zo hoorden we van de deelnemers.
Wij stonden iedereen op te wachten met versnaperingen, van knieperkes tot oliebollen, met glühwein en gekruide appelsap. Heerlijk om zo’n groot aantal wandelaars (uiteindelijk 40 – eerdere opgave 45) te kunnen verrassen met een opwarmer.
Het was daarna goed vertoeven bij Kaasboerderij en Herberg Harmienehoeve  in Winterswijk – Woold.

Nieuwsbrief uit Sauerland.
Vorig jaar ontvingen we een nieuwsbrief voor verenigingen, ze organiseren meerdaagse wandelingen. Bijvoorbeeld: 4 topwandelingen (vanaf 19 km), Wandelen op de Uplandsteig, Biloner Kammweg, bij het Diemelmeer, op Medebach. Hebt u hier interesse voor, kijk dan op hun site www.sauerland.com/verenigingen.

Rode Kruis tocht.

Op zaterdag 28 maart doen wij als vereniging weer mee aan de Rode Kruis tocht, vertrekpunt                             Partycentrum Nijenhuis, Houtladingstraat 6
                                               in Winterswijk  om 9.30 uur.

Graag opgave vooraf, zodat de penningmeester gepast geld kan meenemen om ons als deelnemers in te schrijven. secretaris@nwvw.nl

Introductieles en basiscursus.
Op zaterdagmiddag 11 april om 13.30 uur is er een introductieles. Deze duurt ruim een uur, De huur van de poles en na afloop koffie is inbegrepen in de prijs van € 10.–. Aansluitend kunnen er afspraken gemaakt worden gemaakt voor de aansluitende basiscursus van 5 lessen, die gegeven wordt door Louise en Jan.

Clinic op zaterdag 20 juni.

Anders dan andere jaren, gaan wij nu op een andere locatie een mooie wandeling maken, waarbij dan tips en adviezen worden gegeven. We kennen hen al langer, samen met : Sabina en Otto Ritsema-Brammer. Ons uitgangspunt is om met een bus te gaan, vanaf Frerikshof om 9.00 uur. We zullen dan in de buurt van Ede uitstappen. Daar maken we een tocht over de Ginkelse heide, met haar schaapskooi. Neem zelf wat (te eten en) te drinken mee voor onderweg. We eindigen bij een restaurant, waar u dan broodjes en koffie krijgt. We rekenen erop om tussen half 4 en 4 uur weer in Winterswijk te zijn. Uw bijdrage in de kosten  € 15.–

Omdat dit een nieuwe vorm is, willen we hiervoor graag de belangstelling peilen. Geeft u dit svp door aan secretaris@nwvw.nl  vóór 1 maart.

Tijden en groepen.

Wilt u eens met een andere groep lopen, neem dan even contact op of dit mogelijk is. Immers niet elk tempo is voor iedereen geschikt. Bovendien wordt er soms vanuit een andere locatie gelopen.
De mail die u stuurt wordt via de nwvw automatisch doorgestuurd naar de contactpersoon van de betreffende loopgroep.

Wekelijks  Tijd vertrek Gem. snelheid Tijdsduur contact opnemen via mail:
Woensdag 09.30 uur Tot 5,5 km. per uur 1½ uur woensdagmorgen@nwvw.nlcontactpersoon:  Winnie Laemen
Vrijdag 09.30 uur Tot 6 km. Per uur 1½ uur vrijdagmorgen@nwvw.nlcontactpersoon: Harrie Harbers
ZaterdagHoo of te Boo 09.30 uur Tot 5 km. per uur 1½ tot 2 uur zaterdag-ben@nwvw.nlcontactpersoon: Henk Beltman
zaterdagAlbert 09.30 uur Tot 6 km. per uur 1½ tot 2 uur zaterdag-albert@nwvw.nl   contactpersoon: Siny Horstink

 

 

NWVW bestuur: Jeanet Graaskamp 0543-51 44 69  voorzitter
Winnie Laemen 0543-51 58 96  penningmeester
Ineke  Bulsink 0545-27 20 17  secretaresse

 

Reacties zijn gesloten.